Norvégminta fesztivál

Civilek testközelben Június 26-27. DÜRLIN (Budapest, XIV. Ajtósi Dürer sor 19-21) 


A rajz Merényi Dániel, Grafitember munkája. Ezúton is köszönet érte!
 
A fesztiválon közel nyolcvan, eltérő területen dolgozó szervezet munkáját ismerhetjük meg. A beszélgetések, gyerekprogramok, kiállítások, színházi előadások, koncertek, városi séták, vetítések és játékok között mindenki megtalálhatja, ami érdekli, függetlenül attól, hogy hány éves, honnan érkezik, és milyen nehézségek és örömök jellemzik mindennapjait. A civil szervezetek és munkájuk épp olyan sokszínű, mint a társadalom, amelyben élünk. Most bárki megkérdezheti, kipróbálhatja, elkészítheti, végigjárhatja, megnézheti, eljátszhatja, megvitathatja mindazt, amire máskor nem nyílik lehetőség. A hazai civilek mellett, több, mint 10 ország képviselteti magát ezen a két napon.

A programok ingyenesek, de a résztvevő civil szervezetek adományokat elfogadnak.

A műsorváltozás jogát a szervezők fenntartják!

A fesztivál szervezője a Norvég Civil Támogatási Alap, norvegcivilalap.hu.

Kapcsolat: illes.marton@autonomia.hu (06 1) 237- 6020

Gyerekprogram — Gyerekprogramok

A fesztiválprogram letöltése nyomtatható változatban

Nagyterem

Kerekasztal-beszélgetések, vetítések, előadások 

10.00

12.00

Az Esőemberek köztünk járnak MOHA – Tarr Hajnalka művészeti programvezető, AOSZ – Kővári Edit, Abigél, INOKA - Berek Anita
Kik azok az autisták? Fogyatékosok vagy zsenik?‑ Miért lesz valaki autista? Egyre többen vannak? Mit tanulhatunk tőlük, és hogy érdemes fejleszteni őket.

12.00

14.00

Mire jó az átláthatóság? K-monitor, Átlátszó - Becker András, Transparency, eDemokrácia Egyesület
Miért fontos az átláthatóság, mit tehetünk a korrupció ellen állampolgárként, civil szervezetként vagy éppen egy önkormányzat vezetőjeként?

14.00

16.00

Zöld energiák és környezeti jogok Energiaklub - Koritár Zsuzsa, EMLA – Kiss Csaba, Greenpeace – Perger András, ELTE - Lányi András
Mennyire lesz olcsó a paksi áram? És mikor fizetjük ki a valódi árát? Tényleg szükségünk van rá? Van alternatíva?

16.00

17.00

GyerekprogramBalatonakaliból jöttünk, híres mesterségünk címere: AI

Az Amnesty emberi jogi táborából érkező borsodi diákok előadással, kisfilmmel, diavetítéssel mutatják be munkájukat, és hogy milyennek látják ők a közös világunkat.

Színházi előadások, koncertek
17.00

20.00

GyerekprogramSziporkák – Romhányi József műveiből - Abakusz Műhely diákjainak előadása
Atyai Szózat - Guy Foissy szatírikus művét előadják a Cilinder Alapítvány művészei
Ljoba Jence dalai - szlovén hagyomány napjainkban

20.00

22.00
Parno Graszt koncert – az utánpótlás részvételével
22.00  Tilos DJ-k - Zeus, In:Form

Oslo terem

A műhelymunkákon való részvétel regisztrációhoz kötött, kérjük ne felejtsen el időben regisztrálni!

10.00

12.00
Roma identitás és kultúra Az Uccu Alapítvány foglalkozása gyerekeknek. A program beteltGyerekprogram.
12.00

14.00
Tanulunk és beleszólunk! Állampolgári tanács a közösségi tanulásért és az érdekérvényesítő képesség javításáért a Cromo Alapítvány szervezésében. Regisztráció >>
14.00

16.00
Élmény tőlünk nektek - találd fel magad a telepen! Hogy tudsz élményt adni másoknak, miközben Te is jól érzed magad? Az Élményakadémia foglalkozása gyerekeknek. Regisztráció >> 
16.00

17.00
Legyél te a Bíró! Az Iskolakultúráért Egyesület interaktív bírósági tárgyalása felnőtteknek. Regisztráció >>
17.00

20.00
 Határtalan Ismerd meg azoknak a civileknek a munkáját, akik más országokban dolgoznak norvég támogatással!

Reykjavík terem

A műhelymunkákon való részvétel regisztrációhoz kötött, kérjük ne felejtsen el időben regisztrálni!

10.00

12.00
GyerekprogramJátsszunk együtt a barátságos internetért! Mit tegyünk, ha zaklatnak az interneten? Hogyan válhat a web barátságos, biztonságos találkozóhellyé? A Televele Egyesület foglalkozása felső tagozatos diákoknak. A program betelt.
12.00

14.00
Van-e élet a pályázatokon túl? NIOK, Van Esély Alapítvány, Habitat for Humanity Magyarország, Dialóg Egyesület
Mire jó, és hogyan működik a közösségi forrásszerzés?
14.00

16.00
GyerekprogramMozdulj Te is! Az Abakusz Egyesület játékos gyermek-színjátszó tréningje. Regisztráció >> 
16.00

18.00
A rabszolgák köztünk járnak Az Anthropolis Egyesület foglalkozásán megismerhetik a résztvevők, hogy mit takar a modernkori rabszolgaság fogalma, milyen formái vannak, és hogy a becslések szerint jelenleg él a történelem legtöbb rabszolgája a Földön. Regisztráció >>
18.00

20.00
Illem-helyzet Partners Hungary foglalkozásán a résztvevők közösségi tervezésben vehetnek részt, illetve megismerik, hogy milyen higieniai kihívások vannak jelen a mai Magyarországon. Regisztráció >>

Vaduz terem

1 Bőröndbe zárt sötétség Gyerekprogram
Vakok és Gyengénlátók JNSZ megyei Egyesületének standján a látogatók játékos gyakorlatok során próbálhatják ki, milyen helyzetekkel szembesülnek vak társaik, illetve személyesen is megismerkedhetnek velük.
2 Minden Ember Unicum Gyerekprogram
Sérült emberek által készített tárgyakat, illetve a velük folyó munkát ismerhetik meg a látogatók az Emberi Hang Alapítvány standján.
3 Autistic Art Autista Gyerekprogram
fiatalok által készített művészeti alkotások, illetve ezek alapján létrejött dizájntermékek bizonyítják a Mosoly Otthon Alapítvány standján, hogy a sérültekkel folytatott munkának a művészetben és a mainstream dizájn világában is lehet helye.
4 A Hajdúság értékei Gyerekprogram
A Zöld Kör Egyesület vetítésekkel mutatja be a számos természeti értéket, az azokra leselkedő veszélyeket, illetve a lehetőségeket, amelyekkel egy önkéntes sokat tehet a környezetünkért.
5 Hajléktalan társasjáték 
A Menhely Alapítvány standján interaktív társasjáték keretében szembesülhetünk a hajléktalanok kihívásaival, jellemző élethelyzeteivel, illetve beszélgethetünk érintettekkel.
6 Autisták az ország minden pontján 
Az Autisták Országos Szövetsége és az Abigél Egyesület a szervezetek munkáját, az autista embereket érintő kezdeményezéseket mutatják be standjukon interaktív elemekkel.

Norvég piknik a Dürlin kertben

1 Találkozás a gyöngybagollyalGyerekprogram
 ritka madarat közelről is megismerhetjük a Gyöngybagolyvédelmi Alapítvány standján, ahol bagolyodút is készíthetnek az érdeklődők.
2 Kinyitni a világotGyerekprogram
​A Presidium Egyesület standján kézműves vásárral várja a látogatókat és bemutatja számukra a fogyatékos embereket segítő munkáját. A speciális tandemjük és kerekesszékes kerékpárjuk segítségével ép és fogyatékos emberek egyaránt kerékpározni is indulhatnak a Ligetben.
3 Nulla hulladék StandGyerekprogram
 Humusz Szövetség standján az érdeklődők megismerhetik, mennyi mindenre használható fel, amit szemétnek gondolunk, és saját maguk is készíthetnek redizájn tárgyakat
4 Szociopoly
A társasjáték keretében bárki kipróbálhatja, mire is elég a segélyből, családi pótlékból, GYES-ből, alkalmi munkából szerezhető jövedelem a Humán Platform és a GYERE közös standján.
5 Közfoglalkoztatási akadálypálya
A Magyar Szegénységellenes Hálózat standján bárki kipróbálhatja, hogy milyen lenne közmunkásként (meg)élnie.
6 Környezeti Konfliktusok
Az EMLA standján a látogatók megismerhetik, milyen fő környezeti konfliktusok meghatározók napjainkban, és milyen jogaink vannak az ezekkel kapcsolatos fellépésre.
7 NÓRA a rengetegben életnagyságú társasjáték Gyerekprogram
 NÓRA-HÁLÓZAT élő társasjátékban mindenki NÓRA szerepébe bújva szembesülhet a kihívásokkal, amelyekkel egy kisgyerekes anya szembesül, amikor elindul a munka világába.
8

Felépülési Café
A Kék Pont Alapítvány standján egész napos szabad diskurzus lesz a Felépülés Bajnokai projekt szellemében. Adnak a testnek, léleknek és szellemnek egyaránt, shiatsu-masszázzsal és  krisnatudatú felépülők által kínált  finomságokkal fűszerezve.

9 Kóstolj bele közösségi kertünkbe! (péntek-szombat)  Gyerekprogram
A Sajóvölgyi Tájszépítő Egyesület közösségi kertjében nőtt terményekből készült finom falatok mellett megismerhetjük a közösségi kertészet csínját-bínját.
10 Roma vendégvárás (péntek-szombat) Gyerekprogram
A Hernád Völgye Egyesület halmaji roma asszonyai hagyományos ételekkel és beszélgetéssel várják a látogatókat. A standon roma asszonyok mellett egyedülálló anyákkal is találkozhatunk a Holdam Egyesületnek köszönhetően.
11 Ennyiből élünk! (péntek- szombat)
A közmunkások mindennapjait, túlélési praktikáit és mindennapi kenyerüket osztják meg velünk a Munkát, Kenyeret Egyesület szervezésében.
12 Tekerjünk együtt! (péntek-szombat) Gyerekprogram
A Factory Arena standján nemes célokért és apró nyereményekért tekerhet bárki, aki arra jár.
13 Minden Zöld-Ség számít (péntek-szombat) Gyerekprogram
Vetítés, kézműves foglalkozás és kóstoló bizonyítja a Közös Pont Egyesület standján, hogy mennyi mindenre jó a közösségi kertészkedés.

Élőkönyvtár (büfé)

1 Ülj ide, ha szeretnél megismerni valaki mást! A hagyományos élőkönyvtár koncepcióval szemben a látogató nem „menüből” választ magának egy bizonyos csoporthoz tartozó embert, hanem a büfé mellett elkülönített asztalhoz leülve jelzi, hogy nyitott egy beszélgetésre, valakivel, akit nem ismer. Ezután egy másik ember – aki történetesen lehet hajléktalan, meleg, roma, volt fogvatartott, szexmunkás, fogyatékkal élő, zsidó vagy bárki – odaül hozzá, és beszélgetést kezd vele. Az „élőkönyv” bármikor felfedheti identitását, ez azonban mindkét félen múlik. A beszélgetés addig tart, amíg bármelyik fél azt nem mondja: „Köszönöm szépen, hogy beszélgettél velem.” Az élőkönyv és a beszélgetőpartnere egyaránt tartsák tiszteletben a másik véleményét, származását, ízlését. Mindkettejüknek joga van bármit kérdezni, és joguk van a kérdésre válaszolni, vagy passzolni a válaszadást. A lényeg, hogy a „könyv” és „olvasója” is testileg és lelkileg is sértetlenül folytathassák a fesztiválozást a beszélgetés után.

 

Médiapartnerek

 

    

Nagyterem

Kerekasztal-beszélgetések, vetítések, előadások
10.00

12.00
Minek járunk iskolába? Uccu – László Flóra, Neo – Mányik Richárd, Melegség és megismerés – Kövesi Györgyi
Hogy viszonyulnak a diákok az eltérő kisebbségekhez? Az érintettekkel való találkozás, őszinte beszélgetés hogyan tudja növelni az ismereteiket és a nyitottságukat a másik felé?
12.00

14.00
Rácson innen és túl (Tévelygőkért Alapítvány, Add a kezed Egyesület munkatársai, volt fogvatartottak, családtagok, a BV és az intézményrendszer kapcsolódó munkatársai) Mit tehetnek a civilek azért, hogy a büntetés-végrehajtási intézetek ne csak a fogvatartottak büntetését, hanem társadalmi visszailleszkedésüket is szolgálják? Hogy a szétszakított családok ne maradjanak kilátástalan helyzetben?
14.00

16.00
Az alkotás nem luxus (Gyerekszem Egyesület, Igazgyöngy Alapítvány, Zsonglőr Egyesület, Tánceánia, Baltazár Színház
Mennyiben lehet alkalmas eszköz a kreatív munka a sérülékeny csoportok fejlesztésére és megmutatkozására?
16.00

18.00
Mitől működik egy demonstráció? Humán Platform - Kalocsai Kinga, Rehab Critical Mass – Kiss Csaba, Surányi Judit, A Város Mindenkié
Mit lehet elérni a tüntetésekkel ma Magyarországon? Mire érdemes odafigyelni a demonstrációk, köztéri megmozdulások szervezésekor?

 

Színházi előadások, koncertek
18.00

20.00
A Csodatevő csikóhal meséi A Fiatal Képzőművészek Stúdiójának performansza a reprodukciós jogok témáját járja körül több oldalról, szatirikus elemekkel.
Rythm of Respect – a BAGázs-os diákok táncelőadása
 M&M együttes koncertje
20.00

21.00
Hallas a hangodat! - Dobos, bögrés felvonulással a Spiritusz Z-Drums művészeinek vezetésével ünnepeljük a civilek munkáját. A Ligeten át vonulunk a Hősök teréig és vissza - hozz egy bögrét, vagy bármit amivel zenélni tudsz!
21.00

23.00
Marge, colorStar
23.00 Tilos DJ-k - Clairvo, Szefi

Oslo terem

A műhelymunkákon való részvétel regisztrációhoz kötött, kérjük ne felejtsen el időben regisztrálni!

10.00

12.00
GyerekprogramSzelíd szavakkal a gyűlölet ellen Mit tehetsz a neten terjengő gyűlölet ellen? A Reményt a Gyermekeknek Egyesület foglalkozása fiataloknak. Regisztráció 
12.00

14.00
Szaglássz a közpénzek után! Az Átlátszó és az Asimov Alapítvány oknyomozó újságírási foglalkozása fiataloknak. Regisztráció
14.00

16.00
Tőlünk Nektek, légy te a változás maga! Az Élményakadémia interaktív beszámolóján megtudhatjuk, hogyan álmodott és valósított meg négy napos önkéntes akciót 20 hátrányos helyzetű telepi fiatal, akik a nehéz körülményeik ellenére is képesek adni és segíteni másoknak.
16.00

18.00
A talajtól a parajig Gellért Miklós a SZIKE Egyesülettől tart interaktív előadást az komposztálásról és az ökogazdálkodásról.
18.00

20.00
Norvég szemmel Válogatás az NCTA-s civil szervezetek által készített videókról, melyekben saját munkájukat, és a környezetükben tapasztalható nehézségeket, örömöket mutatják meg.

Reykjavík terem

A műhelymunkákon való részvétel regisztrációhoz kötött, kérjük ne felejtsen el időben regisztrálni!

10.00

12.00
Mit jelent a GYBCS, hogyan követjük el, hogyan leszünk áldozatai? Az Amnesty foglalkozásán résztvevők közösen keresnek választ arra, hogy hogyan reagálhatunk megfelelően a gyűlölet-bűncselekményekre. Regisztráció >>
12.00

14.00
Teljes élet betegként? Williams Szindróma Társaság, Rett Szindróma Alapítvány, Transzplantációs Alapítvány
Hogyan lehet ritka betegként, illetve szervátültetés után teljes életet élni? Miben, hogyan tudják segíteni a civil szervezetek az érintetteket?
14.00

16.00
Kik azok a hajléktalanok? A Menhely Alapítvány foglalkozásán érintettek és szakemberek részvételével ismerhetik meg a résztvevők a hajléktalanok élethelyzeteit, kihívásait, lehetőségeit. Regisztráció >>
16.00

18.00
Nők, akik vállaltak A MaVan Alapítvány programján vállalkozónők beszélgetnek arról, hogy milyen ötletek, lehetőségek és nehézségek miatt/ellenére tudtak sikeres vállalkozóvá válni a mai Magyarországon.
18.00

20.00
Videó a valóságról A TASZ közelmúltban készült videó válogatása számos emberi joggal kapcsolatos problémára, és állampolgári felelősségünkre hívja fel a figyelmet: ami megtörténik körülöttünk, azt rögzíthetjük, és megmutathatjuk a nagyvilágnak.

Vaduz terem

1 GyerekprogramSzervátültetés életet ment! Kiállítás, érintettekkel való beszélgetés, és közös kreatív munka által kerülhetünk közelebb a szervátültetett gyerekekhez és családjaikhoz a Transzplantációs Alapítvány standján. 
2 GyerekprogramIgazgyöngyök a roma telepen Gyerekrajzok, kreatív termékek, beszélgetések és közös játék mutatják be az Igazgyöngy Alapítvány fejlesztő munkáját és az érintettek színes világát. 
3

Szabadság, egyenlőség, párkapcsolat A Drogprevenciós Munkacsoport kiállítása a prostitúció és a párkapcsolati bántalmazás ábrázolásán keresztül mutatja be a rejtőzködő probléma több oldalát.

4 Társas Tér Az idősek és fogyatékosok egymásra találását segítő tárkereső oldal bemutatásával, nevető jógával és jövőképmontázzsal várja a látogatókat a Délután Alapítvány.
5

Jogod van hozzá! Az emberi jogokkal kapcsolatos kihívásokat ismerhetjük és vitathatjuk meg az Amnesty standján.

6 GyerekprogramVakbarát üzlet Milyen lehet vakként vásárolni? Mitől lehet egy üzlet vakbarát? Játékok és beszélgetések révén juthatunk közelebb a látássérültek világához a Vakok és Gyengénlátók Csongrád Megyei Egyesületének standján. 
7 Szexmunkás realitások A Szexmunkások Érdekvédelmi Egyesületének kiállításán az érintettek igazi arcát, mindennapjait ismerhetjük meg.

Norvég piknik a dürlin kertben

1 Kóstolj bele közösségi kertünkbe! (péntek-szombat)  Gyerekprogram
A Sajóvölgyi Tájszépítő Egyesület közösségi kertjében nőtt terményekből készült finom falatok mellett megismerhetjük a közösségi kertészet csínját-bínját.
2 Roma vendégvárás (péntek-szombat) Gyerekprogram
A Hernád Völgye Egyesület halmaji roma asszonyai hagyományos ételekkel és beszélgetéssel várják a látogatókat. A standon roma asszonyok mellett egyedülálló anyákkal is találkozhatunk a Holdam Egyesületnek köszönhetően.
3 Ennyiből élünk! (péntek- szombat)
A közmunkások mindennapjait, túlélési praktikáit és mindennapi kenyerüket osztják meg velünk a Munkát, Kenyeret Egyesület szervezésében.
4 Tekerjünk együtt! (péntek-szombat) Gyerekprogram
A Factory Arena standján nemes célokért és apró nyereményekért tekerhet bárki, aki arra jár.
5 Minden Zöld-Ség számít (péntek-szombat) Gyerekprogram
Vetítés, kézműves foglalkozás és kóstoló bizonyítja a Közös Pont Egyesület standján, hogy mennyi mindenre jó a közösségi kertészkedés.
6 Bagi asszonyok receptjeiGyerekprogram
A BAGázs Egyesület várja a látogatókat roma asszonyok főztjére és tereferére bemutatva komplex közösségfejlesztő munkájukat.
7 Kutyás terápia testközelből Gyerekprogram
Játékos foglalkozások és terápiás kutyák várnak minden korosztályt a Kékcsillag Egyesület standján.
8 Interaktív műhely Gyerekprogram
Az érdeklődők kipróbálhatják a 3D modellezést és nyomtatást, agyagozást valamint megismerhetik az INOKA autistákkal folytatott munkáját és magukat a termékeket is megtekinthetik.
9 Védd a forrásokat!Gyerekprogram
A Gyermekekkel a Természetért Egyesület játékokkal várja a gyerekeket, melyek során a forrásvizek fontosságát ismerhetik meg.
10 Retextiland
Régi ruhákból készíthetnek új fonalakat a résztvevők és megcsodálhatják a Retextil Alapítvány termékeit. A nap során létrejövő termékek egyrészt hazavihetőek, másrészt egy közös performansz során válhatnak teljessé.
11 Légy látható! Gyerekprogram
A Magyar Közlekedési Klub és kecskeméti Forradalom Utcai Óvoda óvodapedagógusai segítségével bárki elkészítheti láthatósági kiegészítőjét!
12

Légy a TASZ Vendége! A jogvédő szervezet és civil partnerei vega lecsóval és beszélgetéssel várják a látogatókat

Élőkönyvtár (büfé)

1 Ülj ide, ha szeretnél megismerni valaki mást! A hagyományos élőkönyvtár koncepcióval szemben a látogató nem „menüből” választ magának egy bizonyos csoporthoz tartozó embert, hanem a büfé mellett elkülönített asztalhoz leülve jelzi, hogy nyitott egy beszélgetésre, valakivel, akit nem ismer. Ezután egy másik ember – aki történetesen lehet hajléktalan, meleg, roma, volt fogvatartott, szexmunkás, fogyatékkal élő, zsidó vagy bárki – odaül hozzá, és beszélgetést kezd vele. Az „élőkönyv” bármikor felfedheti identitását, ez azonban mindkét félen múlik. A beszélgetés addig tart, amíg bármelyik fél azt nem mondja: „Köszönöm szépen, hogy beszélgettél velem.” Az élőkönyv és a beszélgetőpartnere egyaránt tartsák tiszteletben a másik véleményét, származását, ízlését. Mindkettejüknek joga van bármit kérdezni, és joguk van a kérdésre válaszolni, vagy passzolni a válaszadást. A lényeg, hogy a „könyv” és „olvasója” is testileg és lelkileg is sértetlenül folytathassák a fesztiválozást a beszélgetés után.

 

Médiapartnerek

 

    

Séták - külsős programok

Norvégos programok a városban, a rendezvény idején

1

Séta a nyolcban (péntek 14- 16h) Az Uccu Alapítvány roma származású sétavezetői személyes példákkal tarkítva hozzák közelebb hozzánk mindazt, amit látunk, igyekezvén lerombolni a "Nyócker" veszélyes és rémisztő arcát, egy emberközelibb képet bemutatva. (Találkozóhely: Blaha Lujza tér, Corvin Áruház előtt.) A program betelt.

2

Tárlatvezetés, Józsefvárosi Roma Kortárs Művészeti Terek (péntek 16h) – A Roma Parlament és a Gallery 8 kiállításait tekinthetik meg a látogatók az Európai Roma Kulturális Alapítvány tárlatvezetésével. (Gallery 8 – 1084 Budapest, Mátyás tér 13.) Regisztráció >>

3

Lépjen be a nappalimba! - városi séta hajléktalan szemmel (péntek 17-19:30). A Menhely Alapítvány sétája szakavatott túravezetők segítségével mutatja meg Budapest olyan oldalát, melyet naponta látunk, mégsem veszünk észre. (Találkozóhely: Blaha Lujza tér, szökőkút) A program betelt.

4

Járjuk körbe a korrupciót! (szombat 13-15h) Kíváncsi vagy, hogy mire költik az adódat? Érdekel, hogy hol válik láthatóvá a korrupció? A K-monitor Korrupciós sétáján megismerhetsz számos városi helyszínt, aminek meghatározott szerepe van a korrupció szempontjából. (Találkozóhely: Blaha Lujza tér, szökőkút) Regisztráció >>

5

Virtuális Találkozás túlélőkkel és szemtanúkkal (szombat 15-17h) A Zachor Alapítvány fiatal önkéntesei történelmi sétára invitálják a résztvevőket, melyen a történelmi zsidó negyedet ismerhetik meg. (Találkozóhely: Dohány utcai zsinagóga előtti tér) A program betelt.

Vasárnap

6 GyerekprogramTúra a Normafán (vasárnap 11h) a Budakörnyéki Natúrparkért Egyesület szervezésében (találkozóhely: Normafa Síház előtt, 12. kerület Eötvös utca 50.) Regisztráció >> 

Norvégminta Rádió

1 A CIRMI (Civil Rádió Miskolcon) mindkét napon a helyszínen és neten keresztül is beszámol a fesztivál eseményeiről. Ajánlókkal, interjúkkal, zenével szórakoztatja azokat is, akik együtt fesztiváloznak, és azokat is, akik távolról követhetik csak az eseményeket.

 

Médiapartnerek