Lépj akcióba!

Figyelemfelhívás fontos társadalmi ügyekre, cselekvésre késztetés = civil kampányok és akciók
A Norvég Civil Támogatási Alap továbbra is várja a szervezetek projektötleteit az akciópályázat felhívásra! Ha van ötlet, de szeretnétek támogatást annak kidolgozásához, a pályázat mellett a jelentkezzetek a műhelymunkákra is!

A Norvég Civil Támogatás Alap április végén egynapos workshopokat rendez olyan civil szervezetek képviselői számára, amelyek az akciópályázati felhívásra benyújtottak pályázati ötletet, de támogatást még nem nyertek.

A műhelynap célja, hogy a résztvevőkkel közösen – korábban megvalósult akciók/kampányok valamint saját tervük elemzése mentén – meghatározzuk a sikeres akció és kampány legfőbb szempontjait, eszközeit. Kiscsoportos, páros és közös beszélgetések, feladatok segítségével kaphattok szempontokat, az általatok képviselt ügy, csoport hatékonyabb kommunikálására és bemozdítására.

Elvárások a jelentkezők felé:

  • Olyan szervezetet képviseljenek, amely a kiírás kritériumai szerint beadhat akciópályázatot.
  • A workshopra való jelentkezésig küldjenek ötlettervet az elképzelt akcióról (az ötletek bemutatásáról bővebb információ az akciópályázat felhívásban).
  • Vállalják, hogy a műhelynapon a szervezet képviseletében ketten fognak részt venni.

Amennyiben a jelentkező saját lakóhelyétől több mint 100 km-re kerül sor csupán műhelynapra, az utazási költségek megtérítése ellenében részt vesznek egy másik városban megrendezésre kerülő műhelynapon.

A műhelynapok a jelentkezések alapján 2015. április 20. és 30. között kerülnek megrendezésre több magyar városokban. A jelentkezőket a pontos helyszínről és időpontról 2015. április 2-ig fogjuk értesíteni. A program várhatóan 10-től 17 óráig fog tartani. Étkezést, illetve a 100 km-nél távolabbról érkezőknek utazási költségtérítést tudunk biztosítani.

Jelentkezési határidő: 2015. március 30. 18h - A résztvevők száma korlátozott, így túljelentkezés esetén a korábbi jelentkezők előnyt élveznek.

Jelentkezni az alábbi online jelentkezési lapon lehet >>>

További információ kapcsán keressétek Illés Mártont az illes.marton@autonomia.hu email címen.