Eredményhirdetés – 12. alkalommal döntött a Bíráló bizottság akciópályázatokról

Az akciópályázatok Bíráló Bizottságának tizenkettedik ülését március 5-én tartotta a lebonyolító Ökotárs Alapítvány, amelyen 6 darab pályázatról döntött. A jelenlegi körben egy pályázat sem nyert támogatást, az elutasított pályázók az elért pontszámot és a döntés indoklását tartalmazó értesítést e-mailen kapják meg. 

A pályázati felhívás értelmében az akciópályázat felhívásra olyan terveket várunk a továbbiakban is, amelyek konkrét és aktuális problémákra hívják fel a figyelmet, embereket motiválnak az ezekkel kapcsolatos fellépésre, és hatékonyan járulnak hozzá a problémák megoldásához, a fennálló helyzet megváltoztatása, javítása érdekében. Előnyben részesülnek a minél változatosabb, egyebek között modern online eszközöket alkalmazó kezdeményezések és/vagy a más módon kreatív, innovatív megoldások, melyek hatékonyságát a pályázó képes érvekkel alátámasztani. Előnyt jelent továbbá, ha az akció/kampány széles célcsoportokat szólít meg üzenetével, illetve új célcsoportokat képes elérni. Pályázatokat az év végéig folyamatosan lehet beadni.

Felhívjuk a figyelmet, hogy március 30-ig lehet jelentkezni a műhelynapra, amelyet azzal a céllal szervez a konzorcium, hogy támogatást nyújtson akciópályázatok kidolgozásához. Részletek itt találhatók.

A következő Bíráló bizottsági ülés időpontja a tervek szerint április 8-án lesz, ahol a március 20-ig beérkezett pályázatokról születik majd döntés.