Néma gyereknek anyja se ... - workshop felhívás civil szervezeteknek és aktív állampolgároknak

Úgy érzed, nem hallatszik eléggé a közösséged hangja?

  • Vannak olyan problémák és értékek körülötted, amik nem kapnak kellő figyelmet?
  • Meg akarod mutatni, hogy min dolgoztok, és mi történik körülöttetek?
  • Szeretnél tenni valamit azért, hogy az eltérő társadalmi csoportok között ne nőjön a feszültség és a gyűlölet?
  • Írsz netes naplót, készítesz netes videókat, vagy legalábbis belefognál?

Ha a fenti kérdések közül többre is igennel válaszolnál, akkor gyere el a Norvég Civil Támogatási Alap által december 7-11. között Budapesten rendezett műhelynapok valamelyikére! Itt számos példa és kérdésfelvetés kapcsán közösen fogalmazhatjuk meg azokat az eszközöket és szempontokat, amelyek akár blogíráshoz, akár a netes videók készítéséhez és terjesztéséhez hasznosak lehetnek.

A műhelynap során kommunikációs nehézségekkel ugyanúgy foglalkozni fogunk, mint a gyűlöletbeszéd kérdésével, illetve mindazokkal az eszközökkel és szempontokkal, amelyek eltérő profilú netes naplókat/videókat egyaránt hatékonnyá tehetnek. Mindehhez több blog/videó esetét vizsgáljuk meg, és kiscsoportos munkák keretében keresünk válaszokat a netes kommunikációval és a szakmai, társadalmi kihívásokkal kapcsolatos kérdésekre.

A blogos és videós workshopok külön – a jelentkezők érdeklődésének megfelelően – kerülnek megtartásra. A workshopok egynaposak, 10-16:30h-ig tartanak.

Helyszín: Budapest, Időpont: 2015. december 7-11. közötti – jelentkezőkkel egyeztetendő időpontok

A részvétel díjmentes, de előzetes jelentkezéshez kötött! A résztvevőknek étkezést, a Budapesttől 100 km-nél messzebbről érkező résztvevők számára – előzetes jelzés esetén – útiköltség térítést biztosítunk.

Jelentkezési határidő: 2015. november 10. – A résztvevők száma korlátozott, így a jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk el.

Annak érdekében, hogy a műhelymunkát minél inkább a résztvevők igényei alapján tudjuk felépíteni, kérjük, töltsd ki a rövid jelentkezési lapot, elérhető itt:

blogos workshop jelentkezési lap

videós workshop jelentkezési lap

Ha kérdésed merül fel a program kapcsán, írj emailt az illes.marton@autonomia.hu címre.