Ösztöndíjas programok - beadási határidő elhalasztva

Az ösztöndíjas program iránt érdeklődők visszajelzései alapján, különös tekintettel a fogadó szervezetekkel való egyeztetés elhúzódására, a lebonyolító alapítványok úgy döntöttek, hogy 3 héttel meghosszabbítják az ösztöndíjas pályázatok beadását.

Az új határidő 2013. május 6. (hétfő) 18 óra.

Ennek megfelelően a pályázatok elbírálásának ideje is tolódik - az eredményeket várhatóan június utolsó hetében fogjuk nyilvánosságra hozni.
A csúszás miatt kitoljuk a programok befejezésének határidejét: a 6 hónapos ösztöndíjak esetében az új időpont 2014. február 28. (Az ennél rövidebb programokat változatlanul január 31-ig kell befejezni.)
Jelezzük továbbá, hogy az elnyerhető ösztöndíjnak a pályázati felhívásban közzétett összege irányadó jellegű, ami az ösztöndíjas program helyszínétől és a jellemző megélhetési költségektől függően kismértékben változhat. (Figyelembe véve a támogatható ösztöndíjas programok számát és a keretösszeget is.)

​Reméljük, a fenti változtatások eredményeként minél többen benyújtják pályázatukat, hozzájárulva ezzel a támogató országokkal való kétoldalú kapcsolatok erősítéséhez.

A változások a többi kiírást nem érintik, a kisprojektek beadási határideje továbbra is április 29. hétfő 18 óra !