Pályázatok hiánypótlása és felülvizsgálati kérelmek - Határidők

A makroprojekt felhívásra beérkezett pályázatok formai előszűrése folyamatosan zajlik. A lebonyolító (témagazda) alapítványok munkatársai a formai okok miatt kizárt pályázóknak írásos értesítést küldenek, kérdéses esetekben pedig szükség szerint tisztázó kérdéseket tesznek fel az online rendszerbe történt regisztráció során megadott e-mail címen. A kérdések és elutasítások megtekinthetőek a rendszerben is.

A hiánypótlás benyújtására a felszólítás keltétől számított 5 munkanap áll rendelkezésre, az elutasítás elleni felülvizsgálati kérelmet pedig az elutasítástól számított 10 naptári napon belül lehet az online rendszeren keresztül benyújtani!

Számos pályázatnál nem megfelelő, tévesen megadott e-mail cím szerepel az online rendszerben, erről, ha tudomásunkra jut, értesítjük az érintett pályázót. Azonban arra kérünk mindenkit, hogy ellenőrizze a felhasználói adatoknál megadott e-mail elérhetőségét! Nem megfelelő e-mail cím esetén előfordulhat, hogy nem kapja meg a hiánypótlási felszólítást, vagy kicsúszik a fellebbezési határidőből!

Kérjük, ellenőrizze e-mail címét és kísérje figyelemmel a rendszerben pályázata aktuális állapotát!