Makroprojekt pályázat 1. forduló - eredményhirdetés

2013. május 10-én a Bíráló bizottságok döntöttek arról, hogy mely pályázatok jutnak tovább az NCTA makroprojekt kiírás 2. fordulójára. A kiírás két témakörében külön-külön háromfős bizottságok döntöttek az értékelők véleményének meghallgatása és mérlegelése nyomán.

A makroprojekt I. témakörben 95 pályázat közül 25 jut tovább, a II. témakörben 87 pályázatból 18. A továbbjutó szervezetek listája az alábbi táblázatokban olvasható.

A 2. forduló beadási határideje: 2013. július 1. (hétfő), 18.00 óra.

A 2. forduló véglegesített űrlapmintája ezen a héten felkerül a honlapra (a Pályázati dokumentumok menüpont alá), illetve elérhető lesz a pályázatkezelő felületen is (a továbbjutók erről értesítést kapnak). A belépéshez a korábbi jelszavakat és azonosítókat kell használni.

A továbbjutó szervezetek számára május utolsó hetében vagy június elején egy közös felkészítő találkozót és konzultációt tartunk. A részvétel nem kötelező, de sokat segíthet a 2. fordulós pályázat kidolgozásához. A pontos időpontról és helyszínről e-mailben küldünk tájékoztatást a pályázatban a kapcsolattartónál megadott e-mail címre.

Az elutasított pályázók legkésőbb a jövő héten egyénileg tájékoztatást kapnak az eredményről és annak indoklásáról. A döntésekkel kapcsolatban további fellebbezési lehetőség nincs.