Csatlakozás a makro projektet bonyolítók programjaihoz

Merjünk változtatni!
A Levegő Munkacsoport helyi/regionális civil szervezeteket vagy informális csoportokat keres partnereknek a következő 30 hónapban megvalósítandó Merjünk változtatni! elnevezésű, új típusú civil szervezeti hálózat létrehozásához.

"A civil szektor nem működhet elszigetelten a gazdasági élet szereplőitől, ezért a menedzseri önkéntes program keretében minden csatlakozó szervezethez célunk egy a gazdasági életben sikeres közép- vagy felsővezető mentort kapcsolni, aki látásmódjával, kapcsolataival, elkötelezettségével segíti a szervezeteket."
Idézet a felhívásból, továbbiakhoz kattintson ide: http://www.levego.hu/kampanyok/merjunk_valtoztatni

Jogvédelmi gyakorlatok átadása
A Társaság a Szabadságjogokért egyesület (TASZ) jogvédő és ügyképviseleti munkája során felhalmozott tapasztalatának és az általa alkalmazott jogvédelmi eszköztár átadására pályázatot ír ki, jog- és érdekérvényesítéssel foglalkozó civil szervezetek, közösségek és kezdeményezések részére.
További információ: http://tasz.hu/hirek/jogvedelmi-gyakorlatok-atadasa

Nyílt adatokkal a hatékonyabb működésért
A K-Monitor közhasznú egyesület képzési és fejlesztési felhívása civil szervezeteknek és csoportoknak: innovatív és kreatív képességek elsajátítására, érdekérvényesítési, kommunikációs és mobilizációs tevékenységük fejlesztésére:
További információ: http://k-monitor.hu/hirek/magyar-hirek/nyilt-adatokkal-a-hatekonyabb-mukodesert