Információs napok és projekttervező műhelymunkák: meghívásra megyünk!

A Norvég Civil Támogatási Alap harmadik (és egyben utolsó) pályázati felhívásának megjelenéséhez kapcsolódóan a lebonyolító alapítványok ismét szívesen tartanak tájékoztató fórumokat és műhelyeket szerte az országban – ez alkalommal kizárólag az érdeklődők meghívására.

A korábbiaktól eltérően nem szervezünk információs napokat előre minden megyeszékhelyen, de munkatársaink örömmel mennek az ország bármely pontjára, nemcsak munkaidőben, de akár este vagy hétvégén is, amennyiben akad olyan vállalkozó szellemű helyi civil szervezet vagy közösség, amely gondoskodik az esemény megszervezéséről, azaz a helyszínről és frissítőkről valamint legalább 20, a pályázatírás iránt érdeklődő szervezet részvételéről. 

A jelentkező szervezők helyi tájékoztató fórum megtartása iránti igényüket az Autonómia Alapítvány elérhetőségein (email: autonomia@norvegcivilalap.hu, telefon: 06-1-237-60-21) jelezhetik legkésőbb 2014. szeptember 15-ig, az alábbi információk megadásával:

  • a javasolt tájékoztató fórum helyszíne és lehetséges időpontja(i);
  • a tervezett résztvevő szervezetek listája és a toborzás módjának bemutatása.

Tájékoztató fórumokat legkésőbb szeptember végéig tartunk annak érdekében, hogy a beadás napjáig legyen még elegendő idő a hallottak feldolgozására és a pályázatírásra. Egy rendezvény időtartama várhatóan 3,5-4 óra (ezt a kezdő időpont megadásánál érdemes figyelembe venni). Igény esetén a terembérlet és a frissítők költségeit (számla ellenében) megtérítjük, összesen legfeljebb 40 000 Ft összegig. A meghirdetett tájékoztató fórumok helyszínét és időpontját az NCTA honlapján is nyilvánosságra hozzuk, annak érdekében, hogy azokon civil szervezetek minél szélesebb köre részt vehessen.